Reteta face parte din campania Iubim si daruim cu Schär, campanie care ne incurajeaza sa avem inimile dechise, sa daruim si sa primim iubire, sa avem ganduri bune si sa gatim cu drag. Nu uitati de CONCURS, unde cu un simplu comentariu lasat pe blog puteti fi castigatorul produselor fara gluten pentru o luna intreaga.
Mai multe detalii despre concurs gasiti AICI.
Crema de ciocolata cu biscuti fara gluten
Creama fina de ciocolata cu alune si biscuiti fara gluten poate fi oricand un desert delicios.
Ingrediente
- biscuiti fara gluten Schar
- 150 gr alune crude de padure
- 2 lingurite pudra de roscove
- 2 lingurite cacao
- 70 gr ulei cocos topit
- un praf de sare
- 1/2 lingurita vanilie
- 75 gr miere sau alt indulcitor
- 75 gr lapte vegetal eu am folosit lapte de cocos
Instructiuni
- Am pus in robotul de bucatarie alunele si le-am transformat in faina.
- Am adaugat cacao, pudra de roscove, uleul de cocos, sare, vanilie, miere si laptele si am mixat pana cand am obtinut o crema consistenta si fina.
- Am pus crema in pahare si am asezat biscuitii fara gluten deasupra.
Observatii
In functie de cum dorim consistena desertului, putem adauga mai mult lapte vegetal.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Corina Ureche says
Am o presimtire ca reteta asta o voi face des 🙂 Arata absolut minunat!