
Va marturisesc ca atat eu cat si copiii mei nu am mai racit de ani de zile, si asta nu din intamplare ci datorita faptului ca ne-am preocupat sa consumam produse care ajuta la cresterea imunitatii. Consumam frecvent fructe, legume si produse apicole.
Toamna folosesc catina sub forma de sirop facut cu miere sau pentru iarna prepar catina cu miere la borcan. De asemenea mai folosesc dimineata in smoothie, pe care il beau si copiii, catina, merisoare, afine si banana. Uneori le pun si polen, aceasta fiind singura varinata in care accepta sa consume polen.
Polenul este regenerant, mineralizant și tonifiant excelent. Polenul crud ajuta la curatarea colonului, datorita enzimelor și lactobacililor din compoziția acestuia, el ajuta la regenerarea florei intestinale și contribuie la reglarea tranzitului intestinal.
Pe langa aceste produse folosite de mine pentru cresterea imunitatii, am descoperit de curand produsele celor de la Albina Carpatina, un brand romanesc cu 25 ani experienta in prelucrarea produselor apicole.
Aceste produse naturale sunt ideale pentru cresterea imunitatii si imbunatatirea starii generale, in special toamna si primavara, cand organismul este de obicei afectat de stari de astenie si stres. Calitatile de remediu natural ale mierii se cunosc inca din antichitate, din aceasta cauza a fost numita “hrana vie”.
Am testat mierea de zmeura de la Albina Carpatina, miere in care se pot regasi particule de polen, fapt care ii confera o aroma mai puternica si poate fi folosita pentru indulcirea ceaiurilor pe care le facem dar si ca tratament adjuvant in raceli si gripe.
Un alt produs cu efecte benefice pentru organismul nostru este laptisorul de matca care are cel mai mare conținut de vitamine active și aminoacizi esentiali si contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.
Unul dintre cele mai puternice remedii antiinfectioase naturale este propolisul. Are acțiune antibacteriană, este un antioxidant natural, antifungic și antibiotic.
Apielixir Imunitate si Stare de Bine este un supliment alimentar cu miere, laptisor de matca, polen si propolis cu care se pot face cure de cel putin de 2 ori pe an: primavara, in perioadele cu imunitate scazuta, si toamna, pentru a ne pregati pentru sezonul rece, dar se poate consuma pe toata perioada anului, fara restrictii.
Nu pot sa nu amintesc de biscutii cu miere si polen. Acesti biscuiti digestivi nu contribuie la sporirea imunitatii, insa cu siguranta aduc o stare de bine! Baietii mei pur si simplu ii adora. Nu contin zahar, au miere, faina integrala, faina secara, faina neagra, fulgi ovaz, polen, ulei si bicarbonat.
Va doresc sanatate multa si sper sa alegiti si voi macar una dintre metodele folosite de mine in cresterea imunitatii.
Leave a Reply