Subscribe

Lorem ipsum dolor sit amet.

Despre mine

alina stan

Bine ati venit!

Unii dintre voi ma stiti deja de pe aromedepoveste.wordpress.com, insa acum (septembrie 2014) a sosit momentul sa am propria mea “casa”.

Pentru cei care inca nu ma cunosc, ma numesc Alina Stan, sunt din Timisoara si din 2001 locuiesc in Bucuresti.

Odata cu aparitia celor 2 baieti, H. si T. mi-am schimbat viziunea asupra alimenatiei; am inceput sa gatesc mai des, am acordat o mai mare importanta provenientei alimentelor, incercand sa le ofer o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

Incet, incet nevoia de a gati s-a transformat in placerea de a gati, iar placerea de a gati a atras un hobby, si anume surprinderea preparatelor in poze care “vorbesc”. De aici si pana la a face blogul, nu a mai fost decat un pas.

Nu sunt nici bucatar si nici fotograf, iar ceea ce postez aici, este un simplu “jurnal”, care sper sa fie de ajutor si sursa de inspiratie altor persoane.

Pe blog veti gasi diverse retete pregatite de mine, fie invatate sau inspirate de la altii. Arome de poveste este un sambure de iubire si pasiune pe care vi-l daruiesc din suflet! Multumesc pentru vizita!

Alina

Ateliere de gatit

Dorinta de a invata mai mult, m-a indemnat sa urmez cursuri de cofetar, patiser, bucatar si multe alte cursuri de gatit, printre care si de deserturi raw la Russel James Raw Academy. In continuare voi posta retete testate in propria bucatarie 🙂

Pentru ca imi doresc ca cei mici sa aprecieze mancarea pregatita acasa si sa inteleaga diferenta intre un produs frumos ambalat, pe raft si un preparat pregatit acasa, va astept cu cei mici la atelierele pe care le organizez in mod regulat. Evenimentele sunt postate pe pagina de Facebook, aici.

 

Alte informatii

Pasiunea pentru gatit o gasiti in cartea mea de retete “Dulce si Sarat – 54 de retete sanatoase, cu si fara foc”, care poate fi comandata aici.

Deoarece timpul este limitat, insa ne dorim sa mancam cat mai echilibrat, am devenit consultant Thermomix. daca doriti sa participati la o demonstratie sau doriti mai multe detalii, sunt chiar aici.

Afla mai multe despre aparitiile mele in presa si alte colaborari cu branduri, aici.

Descopera magazinul Arome de Poveste cu produsele mele preferate, aici.