
A inceput sezonul fructelor si legumelor, asa ca este momentul sa ne bucuram din plin de vitaminele si mineralele lor. Atat pentru noi adultii, cat si pentru copiii nostri, alimentatia are un rol important, de aceea am apelat la MultiFresh pentru a pregati 2 Freshboost-uri pline de vitamine. Freshboost-urile obtinute cu MultiFresh beneficiaza de oxidare la minim si vitamine la maxim, datorita tehnologiei de vacuum.
MultiFresh de la Delimano vine in ajutorul nostru cu o tehnologie noua, ducand blendingul la un alt nivel, deoarece fata de un blender clasic, MultiFresh elimina oxidarea, vitaminele si mineralele fiind pastrate mai bine.
Astazi am pregatit 2 FreshBoost-uri pentru un plus de energie. Unul cu spanac si ghimbir pentru noi, parintii si unul cu capsuni si iaurt pentru copii.
Pentru freshboost-ul cu spanac am folosit:
- 50 g spanac proaspat
- 100 g ananas (din conserva)
- 100 ml suc ananas (ramas de la conserva)
- 1 cm ghimbir, tocat
Totul pus in recipient, apasam pe buton si gata freshboost-ul nostru plin de savoare si vitamine!
Pentru freshboost-ul cu capsuni am folosit:
- 250 g capsuni
- 100 g banana
- 150 g iaurt
- frunze menta
Totul pus in recipientul de blendare cu vacuum, apasam pe buton, aparatul stie ce trebuie sa faca si se opreste singur cand a terminat. Mai intai scoate aerul din recipeint, apoi incepe mixarea ingredientelor, oferindu-ne astfel un FreshBoost plin de savoare.
Pe langa functia de mixare cu vacuum, MultiFresh are si o functie de mixare cu incalzire, functie care ofera un plus de eficienta in drumul nostru catre un stil de viata sanatos. In felul acesta putem preagti supe crema si sosuri, le putem vida, pastrandu-si prospetimea mai mult timp.
Pentru a fi mereu fresh si sanatosi, MultiFresh ne pune la dispozitie un plan nutritional gratuit – Refresh in 21 de zile– care poate fi descarcat de aici si o reducere de 5% la achizitionarea unui MultiFresh, folosind codul AROME5.
Pe curand si sa ne auzim sanatosi!
Alina
Imi plac foarte mult retetele tale! Tot ce am incercat mi-a iesit foarte bine. Cartea “Dulce si sarat” constituie o permanenta sursa de inspiratie pentr mine.
Multumesc, Gabriela! Ma bucur sa primesc feedback.
Ganduri bune, Alina