Una dintre slatele pe care le ador cand vine vorba despre combinatia perfecta de arome, este aceasta salata de vara cu feta vegetala, pepene si busuioc.
Se poate servi la mic dejun, pranz sau cina, iar daca o dorim mai consistenta, se pot pune alaturi si cateva nuci sau migdale.
Pe langa aromele perfecte dintre busuiocul verde, pepene, feta vegana si dressingul cu lamaine si agave, este cel mai bun moment sa ne bucuram de pepenele rosu.
Pentru aceasta salata am folosit feta vegetala Verdino, o branza facuta din ulei de cocos si proteina de migdale, fara cazeina, fara lactoza, fara ulei de palmier si fara organisme modificate genetic, avand o textura foarte asemanatoare cu clasica branza greceasca Feta.
Salata de vara cu feta vegetala, pepene rosu si busuioc
Ingrediente
- 250 g pepene rosu taiat bucati
- 60 g feta vegetala Verdino
- busuioc verde
- 3 lgt lamaie
- 1 lgt agave sau miere
Instructiuni
- Se taie o felie de pepene, se curata de samburi, se taie in bucatele si se transfera pe o farfurie.
- Se taie feta vegetala Verdino in cubulete si se pune peste pepenele rosu.
- Se spala busuiocul verde si se pune peste branza feta si pepene.
- Intr-un bol mic pregatim dressingul din zeama de lamaie si agave sau indulcitor, se amesteca energic si se distribuie peste compozitia din farfurie.
Indrazneste si pregateste reteta, o salata plina de arome, care te asigur ca o vei repeta.
O vara frumoasa in continuare, Alina
[…] blog gasiti si alte retete in care am folosit produse Verdino: salata de vara cu branza feta care este una dintre preferatele mele pe timp de vara si paste integrale cu […]