Pentru a taia dovlecelul sub forma de paste am folosit un spiralator de legume. Daca nu aveti, puteti folosi un cutit econom/peeler si le veti face tagliatele, sau o razatoare Borner. Indiferent ce forma vor avea, gustul va fi acelasi 😉
De asemenea sosul de rucola poate fi inlocuit cu sos pesto, in functie de preferinte. Aveti aici ambele retete testate de mine: sos rucola si sos pesto.
Spaghete de zucchini
Author:
Serves: 1
Ingredients
- 170 gr zucchini (3/4 din zucchini)
- sare roz de Himalaya
- sos rucola sau pesto
Instructions
- Am curatat zucchini de coaja (daca nu va deranjeaza, puteti lasa si coaja) si l-am taiat cu ajutorul spiralatorului de legume.
- Dupa ce am obtinut pastele din zucchini, am pus putina sare, am amestecat bine si am pus sosul de rucola. In functie de preferinte, puteti folosi si sos pesto.
- Daca nu le mancati imediat, pastele obtinute din zucchini si presarate cu sare, vor lasa apa, si va trebui sa le scurgeti putin.
Pofta buna sa aveti!
Leave a Reply