Suntem in perioada postului asa ca vin cu o reteta ultra rapida, dar nutritiva. Tortilla wrap cu legume si branza vegetala o puteti servi la cina, dar si la pranz sau poate fi o varianta a pachetului pentru birou sau pentru scoala.
Avem nevoie doar de lipii, eu am ales unele integrale cu ulei de masline, de legume dupa bunul plac si branza vegetala Verdino.
In aceasta reteta am folosit ardei capia, avocado, rucola, ceapa rosie, insa aveti o multime de alte posibilitati. Se pot folosi si ciuperci trase la tigaie, castraveti murati, humus cu ardei copt, frunze de spanac, gogosar, humus simplu, pasta de masline, pate de rucola cu nuci, humus din fasole mung, sos pesto, branza din migdale etc.
Fie alegeti varianta de lipie umpluta cu branza vegetala si legume si o rulati la final, fie daca doriti o masa calda, puneti lipia umpluta in tigaie, astfel branza vegetala se topeste, iar lipia se rumeneste. Ambele variante sunt delicioase!
Branza folosita in tortilla wrap este branza vegetala de la Verdino si este asemanatoare la gust cu cea clasica, potrivita pentru perioadele de post sau pentru o alimentatie vegana.
Tortilla wrap cu legume si branza vegetala
Ingrediente
- 2 buc tortilla integrala
- 4 felii branza vegetala Gouda Verdino
- 4 felii branza vegetala Cheddar Verdino
- 1 ardei capia rosu
- 1 ardei capia galben
- rucola
- 1 buc avocado
- 1/4 buc ceapa rosie
Instructiuni
- Punem o bucata tortilla pe tocator, o taiem in partea de jos pana in centrul ei si distribuim ingredientele pe 3 zone.
- Incepem cu branza vegetala Gouda si branza vegetala Cheddar, ardeiul taiat rondele subtiri, rucola, ceapa rosie si avocado.
- Impaturim tortilla in 3 parti si o punem intr-o tigaie incinsa, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, cat se se topeasca branza vegetala si sa se rumeneasca tortilla pe ambele parti.
- In acest timp pregatim cea de-a doua tortilla.
- Punem tortilla pe tocator, punem feliile de branza vegetala Gouda si branza vegetala Cheddar, ardeiul taiat bastonase, rucola, ceapa rosie si avocado taiat felii.
- Se ruleaza si se serveste cu pofta.
Pentru inspiratie de retete vegane gasiti aici si alte preparate cu produse Verdino.
Pe curand, Alina
Leave a Reply