Am pus laptele la fiert intr-o cratita.
Cand a dat laptele in clocot, am adaugat vanilia si tapioca si am lasat la fiert aproximativ 5 minute.
Timpul de fierbere al perlelor de tapioca poate fi diferit, in functie de marimea lor.
Cand sunt fierte, bobitele de tapioca devin translucide.
La final am incorporat siropul de agave. Gustati compozitia pentru a vedea daca este suficient de dulce.
Budinca am turnat-o intr-o tava de silicon unsa cu ulei de cocos, am lasat-o la racit iar apoi am pus-o in frigider pentru 4-5 ore.
Am curatat capsunele de codite, le-am spalat si le-am pus la robot pentru a le maruntii putin.
Am pus apa la fiert, iar cand a dat in clocot am adaugat agar-agar.
Am lasat sa fiarba 2-3 minute, timp in care am amestecat continuu cu telul.
Am transferat capsunele maruntite intr-un castron, am adaugat siropul de agave, am turnat usor gelatina si am amestecat.
Gustati pentru a vedea daca compozitia este pe placul dvs.
Sosul de capsuni obtinut l-am pus-o peste budica si am lasat cateva minute sa se intareasca.