Incepem cu gelatina, punand-o la hidratat in apa rece intr-un bol.
Tapetam cu hartie de copt, baza unei tavi de 20 cm.
Punem biscuitii, rupti in jumatati, in bolul Thermomixului si ii macinam la 8 sec, viteza 10.
Adaugam untul moale, taiat cubulete si incoporam cu viteza 5, timp de 5 secunde.
Transferam compozitia in tava tapetata si o presam cu o lingura, apoi dam la frigider.
Punem cicolata alba, rupta in bucati, sau picaturi de ciocolata in bolul Thermomixului si o topim, setand 7 min, 70°C, viteza 1,5.
Scurgem bine gelatina de excesul de apa si o adaugam in bol si amestecam 10 sec, viteza 4.
Adaugam vanilia, crema de branza si omogenizam pentru 10 secunde, viteza 4.
Adaugam capsunile taiate in bucati sau zmeura, amestecam usor cu spatula si turnam crema peste blaul de biscuiti.
Punem tava la frigider minim 7 ore.