Salata cu spanac, capsuni, avocado si Melinis de zmeura
Alina Stan
O delicioasa salata pentru o zi de vara!
Prep Time 5 minutes mins
Total Time 5 minutes mins
- 50 g baby spanac
- ½ avocado (70 g)
- 30 g branza capra
- 80-100 g capsuni
- 1,5 lg fulgi migdale
- 15 g Melinis de zmeura
- 2-3 lgt zeama lamaie
Spalam spanacul, il scurgem bine cu ajutorul unei strecuratori rotative sau il tamponam cu un servetel de hartie si il punem intr-un castron.
Curatam si taiem avocado in bucati si il punem peste spanac.
Capsunele le spalam, le taiem bucati si le adaugam impreuna cu branza de capra in castron.
Tragem la tigaie fara ulei, fulgii de migdale, cat se se rumeneasca putin si ii adaugam si pe ei in castron.
Pentru dressing, dizolvam melinisul de zmeura in zeama de lamaie si il punem peste celelalte ingrediente. Amestecam si servim cu placere.