Pentru 80 bucati de ciocolata am folosit:
- 200 ml ulei de cocos bio, topit
- 200 ml unt de cacao bio, topit
- 120 gr cacao bio
- 50 gr nuca, maruntita
- 50 gr fistic, maruntit
- 2 lingurite scortisoara pudra bio
- 1 lingurita cardamon pudra bio
- un varf de cutit sare Himalaya
- 4-5 linguri sirop agave/sirop artar (sau dupa gust)
Iata cum am procedat: am topit uleiul de cocos si untul de cacao la bain-marie si le-am pus intr-un castron.
Am adaugat cacao, fistic, nuca maruntita, scortisoara si cardamon.
Dupa ce am amestecat totul, am pus sarea si mierea, amestecand din nou.
Am uns formele de silicon cu ulei de cocos si le-am umplut cu ciocolata, iar apoi le-am pus la congelator pentu 30 minute.
Gaaataaaa! Nici nu am apucat sa scot prima tura de ciocolata, ca cei mici erau deja prezenti 🙂
Ciocolata se va pastra in frigider, asta in masura in care aveti de pastrat 😉
Un 8 Martie plin de caldura si zambet!
Camelia - Nicorina Edu says
Arome de răsfăț! Primesc cu drag urările și vă transmit la rândul meu toate gândurile bune! La mulți ani!
Arome de poveste says
Multumesc! La multi ani!
Ella Cado says
La multi ani Alina, sa fii rasfatata mult azi! Felicitari pentru bombonele 🙂
Arome de poveste says
Multumesc si La multi ani si tie!
Dia Daria says
minunate!
Arome de poveste says
Multumesc!
mijnzeep1 says
Arata ca de poveste!
Arome de poveste says
Multumesc 🙂
drstoica says
Alina, nu te supăra, dar ești minunată! 🙂 Întotdeauna mi-au plăcut înghețata și ciocolata cu fistic. Mai ții minte? “Fistic, cacao, vaniiil’…” 🙂
Arome de poveste says
Cum sa nu? Imi amintesc perfect 🙂
Arome de poveste says
Cum sa nu? Imi amintesc perfect 🙂
Blejusca-Jorza Emilia says
Minunate rețete!
Alina Stan says
Va multumesc!