Crutoane pentru supe si salate delicioase
 
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
 
Autor:
Ingrediente
  • 250 gr paine (eu am folosit paine cu maia)
  • 3-4 linguri ulei masline
  • 3 catei usturoi (15 gr)
  • ½ lingurita oregano uscat
  • ½ lingurita busuioc uscat
  • ½ lingurita sare
Instructiuni
  1. Am preincalzit cuptorul la 180 grade Celsius.
  2. Am folosit paine cu maia care era mai veche si am taiat-o in bucatele mici.
  3. Am transferat painea taiata intr-un castron.
  4. Separat, intr-un castron mic am pus uleiul de masline, usturoiul trecut prin presa, oregano, busuioc si sare.
  5. Am amestecat ingredientele si le-am pus peste paine.
  6. Am amestecat din nou pentru a se distribui uniform si le-am pus in tava, pe hartie de copt.
  7. Tava am lasat-o la cuptor pana cand bucatile de paine s-au rumenit, aproximativ 12-15 minute.
Notite
Crutoanele obtinute le pastrez in borcan de sticla inchis ermetic.
Daca folositi o cantitate mai mare de paine pentru a face crutoane, va creste timpul la cuptor.
Recipe by Arome de poveste at https://aromedepoveste.ro/crutoane-pentru-supe-si-salate-delicioase/