Urzici cu leustean si usturoi
 
 
Autor:
Portii: 3
Ingrediente
  • ulei
  • 1 ceapa medie
  • urzici (nu le-am cantarut, insa erau vreo 15 maini de urzici)
  • sare de Himalaya
  • 3-4 linguri pasta de rosii/bulion
  • 3-4 catei usturoi trecut prin presa
  • 1 legatura leustean
Instructiuni
  1. Am curatat urzicile si le-am spalat de 3 ori in apa rece.
  2. Am pus o cratita cu apa la fiert in care am pus sare, iar cand a inceput sa fiarba apa, am pus si urzicile.
  3. Le-am lasat la fiert doar 1-2 minute pentru ca erau fragede.
  4. Timpul poate diferi daca urzicile sunt mai mari.
  5. Cand au fost gata, am strecurat urzicile si le-am tocat.
  6. Intr-o cratita de ceramica am pus ulei, ceapa si am lasat putin la inabusit.
  7. Am adaugat urzicile, bulionul, usturoiul tocat si leusteanul tocat.
Recipe by Arome de poveste at https://aromedepoveste.ro/urzici-cu-leustean-si-usturoi/