Raffaello raw vegan
 
 
Autor:
Ingrediente
  • 100 gr caju inmuiat peste noapte
  • 250 gr fulgi cocos (200 gr pentru crema + 50 gr pentru exterior)
  • 50 gr crema/smantana de cocos bio
  • 3 linguri miere salcam (sau sirop artar/agave dupa gust)
  • 60 ml unt cacao topit
  • 35 buc. migdale crude pentru interior
Instructiuni
  1. am pus caju-ul in blender si am procesat pana cand s-a transformat intr-o pasta fina.
  2. Am adaugat 200 gr fulgi de cocos (restul de 50 gr ii vom folosi pentru tavalit bomboanele la final), crema/smantana de cocos, mierea, untul de cacao topit si am procesat din nou pana cand a devenit o compozitie omogena.
  3. Din compozitia obtinuta am luat cate putin, am pus in interior cate o migdala, am facut bilute mici si le-am tavalit prin fulgii de nuca de cocos ramasi.
  4. Bombonelele obtinute le-am lasat pentru 2 ore in frigider pentru a se intari.
Notite
Din aceasta compozitie ies aproximativ 35 bucati.
Recipe by Arome de poveste at https://aromedepoveste.ro/rafaello-raw-vegan/