Budinca de tapioca
 
 
Autor:
Portii: 4
Ingrediente
  • 175 gr granule tapioca (inmuiata 20-30 min in 350 ml apa rece)
  • 750 ml lapte migdale (sau dupa preferinta)
  • zahar brut dupa gust (sau alt indulcitor)
  • 2 lingurite coaja lamaie cu portocala bio
  • ½ lingurita anason pudra
  • zmeura pentru decor
Instructiuni
  1. In timpul in care tapioca sta la inmuiat in apa, punem laptele la fiert.
  2. In momentul in care a inceput sa fiarba, am adaugat tapioca strecurata, am adaugat putin zahar si am lasat la fiert, la foc mic pentru aproximativ 10 minute.
  3. Timpul de fierbere poate fi diferit in functie de marimea granulelor de tapioca (granulele mele erau maricele).
  4. Cand boabele devin transparente, veti sti ca este fiarta.
  5. Spre final am adaugat coaja de lamaie, portocala si anason.
  6. Budinca am transferat-o in castroane si am decorat cu zmeura.
  7. O puteti aroma si decora dupa gustul vostru ;)
Recipe by Arome de poveste at https://aromedepoveste.ro/budinca-de-tapioca/