Negresa raw cu ciocolata si nuci
 
 
Autor:
Ingrediente
Instructiuni
  1. Am pus alunele, fulgii de ovaz in blender si am procesat, nu foarte fin; cam jumatate din marimea bobului de orez.
  2. Am adaugat curmalele, untul de cacao topit si am procesat din nou.
  3. Compozitia obtinuta am intins-o in tava de silicon, de 18x18 cm si am lasat-o in congelator pana cand am facut crema.
  4. Pentru a obtine crema am pus toate ingredientele in blender (nucile, alunele, curmalele, cacao, untul de cacao, sare, miere) si am procesat pana cand am obtinut o crema densa cu miros intens de cacao.
  5. Daca aveti un blender mai putin performant, e de preferat sa puneti ingredientele pe rand.
  6. Crema obtinuta am intins-o peste blat, iar deasupra am presarat nucile si alunele maruntite grosier.
  7. Am lasat prajitura 30 minute la congelator pana cand s-a intarit, iar apoi am portionat-o.
Notite
Negresa se poate pastra in frigider, la o temepratura de 5-6 grade Celsius.
Recipe by Arome de poveste at https://aromedepoveste.ro/negresa-raw-cu-ciocolata-si-nuci/