Chipsuri de napi la cuptor
 
 
Autor:
Ingrediente
  • 700 gr napi feliati subtire
  • 5 linguri ulei masline
  • sare roz de Himalaya dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce
  • ½ lingurita turmeric
  • 4 catei usturoi trecuti prin presa
Instructiuni
  1. Am curatat si spalat napii, iar apoi i-am taiat in felii subtiri.
  2. Am pus napii intr-un bol si am adaugat ulei, sare, boia, turmeric si usturoi. Am amestecat bine pentru a se distribui uniform.
  3. I-am transferat in tava aragazului, pe hartie de copt si i-am lasat aproximativ 20 minute la program de ventilatie, la o temperatuta de 180 grade, in cuptorul preincalzit.
  4. I-am mancat calzi cu o salata de guile cu sfecla rosie.
Recipe by Arome de poveste at https://aromedepoveste.ro/chipsuri-de-napi-la-cuptor/