Inghetata de cafea cu sirop de curmale - fara lactoza
 
 
O inghetata delicioasa fara lactoza, fara zahar si fara gluten!
Autor:
Ingrediente
Instructiuni
  1. Am curatat bananele de coaja, le-am taiat rondele de 1 cm grosime, le-am stropit cu zeama de lamaie si le-am pus intr-o punga la congelator.
  2. Dupa ce au inghetat, le-am scos si le-am pus in robot impreuna cu cafeaua instant din orz si am procesat pana cand am obinut o crema fina.
  3. Daca aveti un robot mai putin puternic, lasati bananele 15 minute inainte de a le pune in robot si eventual puneti-le in doua transe in robot.
  4. Dupa ce am obtinut crema fina, am adaugat uleiul de cocos si l-am incorporat.
  5. Eu nu am mai pus indulcitor, insa gustati si vedeti daca este pe placul vostru.
  6. Inghetata obtinuta se poate manca ca atare sau se poate pune intr-o caserola si sa o mai lasati aproximativ 2 ore la congelor. Atentie, sa nu inghete! O tineti doar cat sa va permita sa formati mingiute de inghetata.
  7. Deasupra am pus sirop de curmale si cacao raw.
Recipe by Arome de poveste at https://aromedepoveste.ro/inghetata-de-cafea-cu-sirop-de-curmale-fara-lactoza/