Go Back

Orez cu legume, ghimbir, coriandru si tofu

Alina Stan
Un preparat vegan, delicios si usor de facut, cu arome asiatice!
Prep Time 10 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 30 mins
Servings 2 -3

Ingrediente
  

  • 2 linguri ulei
  • 20 gr ghimbir ras
  • 3 catei usturoi trecut prin presa
  • amestecul de legume Styr Fry Edenia
  • 200 gr tofu taiat bucati
  • 1 lingura ulei susan
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita coriandru pudra
  • 1/2 lingurita curry pudra
  • 1 lingura sos soia
  • 10 gr coriandru verde tocat
  • 2 fire ceapa verde tocata

Instructiuni
 

  • Am pus cele 2 linguri de ulei in tigaie, am adaugat ghimbirul ras si usturoiul trecut prin presa si am mai lasat putin pe foc ca sa se inmoaie.
  • Am adaugat amestecul de orez si legume de la Edenia Foods, am amestecat si am lasat sa se gateasca aproximativ 10 minute.
  • Cand a fost gata, am luat de pe foc si am transferat compozitia intr-un castron.
  • Am taiat tofu, cubulete si l-am pus in tigaie cu o lingura de ulei de susan.
  • L-am lasat pe fiecare parte cate 1-2 minute, pana cand s-a facut usor galbui.
  • Am adaugat in tigaie condimentele (boia dulce, coriandru si curry) si sosul de soia, am amestecat si am mai lasat pe foc 1 minut.
  • Am transferat bucatelele de tofu gatit, peste orezul cu legume.
  • Deasupra am pus ceapa verde tocata si coriandrul tocat.