Go Back
+ servings
paste cu rosii uscate, seminte pin si patrunjel

Alina Stan
Prep Time 5 mins
Cook Time 10 mins
Total Time 15 mins
Course Main Course
Servings 2

Ingrediente
  

  • 160 g penne rigate Arnos
  • 1/2 lgt sare
  • 60 g seminte pin trase la tigaie
  • 30 g fulgi migdale trasi la tigaie
  • 50 g patrunjel verde
  • 40 g rosii in ulei de masline
  • 2 lg busuioc verde tocat

Instructiuni
 

  • Se pune apa la fiert si se adauga sarea.
  • Cand da in clocot, adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.
  • Scurgem pastele si pastram aproximativ 200 ml din apa in care au fiert pastele.
  • Tragem usor la tigaie, fara ulei, semintele de pin si fulgii de migdale.

Sos:

  • Punem in bolul unui robot, in cazul meu in Thermomix, patrunjelul, rosiile deshidratate, semintele de pin si de migdale si maruntim totul.
  • Adaugam peste paste, cei 200 ml apa si sosul pregatit in robot si amestecam, astfel incat sa acoperim toate pastele cu sos.
  • Deasupra presaram busuiocul tocat.
Tried this recipe?Let us know how it was!