Go Back
+ servings

Pasca fara aluat si fara zahar

Alina Stan
Un desert fara zahar, cu continut redus de carbohidrati, potrivit pentru masa de Paste.
Prep Time 15 mins
Cook Time 45 mins
Total Time 1 hr
Course Dessert
Servings 5

Echipament

Ingrediente
  

  • 100 g eritritol Fitfood
  • 4 buc oua (220 g)
  • 500 g branza vaci
  • 150 g smantana
  • 1 lgt esenta vanilie
  • 1 lgt praf de copt
  • 2 lgt coaja lamaie
  • ¼ lgt turmeric
  • 50 g Ketomix cozonac
  • 20 g unt pentru uns tava

Instructiuni
 

  • Eritritolul l-am facut pudra cu ajutorul Thermomixului.
  • Am adaugat peste el, ouale si am mixat.
  • Am adaugat apoi resul ingredientelor, branza, smantana, esenta vanilie, praf de copt, coaja de lamaie, turmericul si ketomixul de cozonac si am omogenizat.
  • Compozitia obtinuta trebuie sa fie de consistenta smantanii.
  • Se unge tava cu unt si se transfera compozitia pentru pasca in tava.
  • Se introduce in cuptorul preincalzit la 180°C si se lasa 20 minute, apoi se reduce la 170°C pentru inca 25 minute.
  • Daca observati ca partea de sus se inchide prea mult la culoare, puneti o hartie de copt deasupra, pe care o umeziti cu apa si o stoarceti.
  • La finalul timpului, opriti cuptorul si o mai lasati inca 10 minute in cuptor, cu usa intredeschisa.
  • Fie o lasati simpla, fie o presarati cu eritritol.
Tried this recipe?Let us know how it was!