Go Back
+ servings
bruschete-cu-ricota-caise-si-fistic

Bruschete cu ricotta, caise si fistic

Alina Stan
Prep Time 5 mins
Cook Time 5 mins
Total Time 10 mins
Servings 3

Echipament

  • tigaie

Ingrediente
  

  • 3 felii paine cu maia sau alt tip de paine
  • 5 g unt pentru paine
  • 10 g unt pentru caise
  • 100 g ricotta
  • 3-4 buc caise mari
  • 1 lg miere salcam
  • 1 lgt fistic tocat

Instructiuni
 

  • Ungem cu foarte putin unt, cele 3 felii de paine, pe ambele parti si le punem intr-o tigaie pentru a le rumeni pe ambele parti, apoi le punem deoparte.
  • In aceasi tigaie, punem cele 10 g unt, jumatatile de caise fara samburi si le lasam la rumenit, acoperite cu un capac pentru aproximativ 3-5 minute, in functie de cat de moi sunt caisele. La jumatatea timpului le intoarcem.
  • Trebuie sa obtinem caise rumeninte, moi, dar nu zdrobite.
  • Pe fiecare felie de paine, intindem ricotta intr-un strat mai gros, asezam caisele, fisticul tocat si miere.
Keyword caise, fistic, miere, ricota
Tried this recipe?Let us know how it was!