Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Crema de ciocolata cu biscuti fara gluten
Alina Stan
Creama fina de ciocolata cu alune si biscuiti fara gluten poate fi oricand un desert delicios.
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
5
minutes
mins
Cook Time
5
minutes
mins
Total Time
10
minutes
mins
Servings
2
-3
Ingrediente
1x
2x
3x
biscuiti fara gluten Schar
150
gr
alune crude de padure
2
lingurite pudra de roscove
2
lingurite cacao
70
gr
ulei cocos topit
un praf de sare
1/2
lingurita vanilie
75
gr
miere sau alt indulcitor
75
gr
lapte vegetal
eu am folosit lapte de cocos
Instructiuni
Am pus in robotul de bucatarie alunele si le-am transformat in faina.
Am adaugat cacao, pudra de roscove, uleul de cocos, sare, vanilie, miere si laptele si am mixat pana cand am obtinut o crema consistenta si fina.
Am pus crema in pahare si am asezat biscuitii fara gluten deasupra.
Observatii
In functie de cum dorim consistena desertului, putem adauga mai mult lapte vegetal.
Tried this recipe?
Let us know
how it was!