Go Back
+ servings
ciocolata-fara-gluten

Crema de ciocolata cu biscuti fara gluten

Alina Stan
Creama fina de ciocolata cu alune si biscuiti fara gluten poate fi oricand un desert delicios.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 5 minutes
Total Time 10 minutes
Servings 2 -3

Ingrediente
  

  • biscuiti fara gluten Schar
  • 150 gr alune crude de padure
  • 2 lingurite pudra de roscove
  • 2 lingurite cacao
  • 70 gr ulei cocos topit
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 75 gr miere sau alt indulcitor
  • 75 gr lapte vegetal eu am folosit lapte de cocos

Instructiuni
 

  • Am pus in robotul de bucatarie alunele si le-am transformat in faina.
  • Am adaugat cacao, pudra de roscove, uleul de cocos, sare, vanilie, miere si laptele si am mixat pana cand am obtinut o crema consistenta si fina.
  • Am pus crema in pahare si am asezat biscuitii fara gluten deasupra.

Observatii

In functie de cum dorim consistena desertului, putem adauga mai mult lapte vegetal.
Tried this recipe?Let us know how it was!