Ca tot vine primavara, am zis sa vin cu ceva usor… o salata. Aceasta salata este una dintre salatele mele preferate, ultra rapida, usoara si gustoasa, o salata cu naut, avocado, ardei copt, feta, ceapa rosie si frunze verzi de salata.
Am acceptat provocarea #PuneSiUnPicdeBonduelle si am folosit pentru pregatirea acestei salate, mini conservele Bonduelle. Sunt conserve cu gramaje mici, astfel incat sa le folosim la o portie de mancare, evitand astfel risipa.
Mini-conservele Bonduelle sunt portionate si pregatite la abur, numai bune de savurat in retete usoare si rapide, unde mai pui ca vei reduce si timpul alocat pregatirii mesei. Perfecte pentru a castiga timp pentru tine, pentru o plimbare in parc sau o cafea cu prietenii 🙂
Deci ce zici de o salata gata in doar 5 minute, cu tot cu pregatirea ingredientelor si cu spalatul vaselor!? O poti pregati pentru cina sau pentru pranz, pentru birou sau pentru acasa.
Salata cu naut, avocado, ardei copt si feta
Echipament
- bol pentru salata
- cutit
- tocator
Ingrediente
Salata
- o mana de fruze de salata
- 1 buc mini-conserva naut Bonduelle (80 g)
- 1/2 avocado
- 1/2 ceapa rosie (mica)
- 1 ardei copt (mic)
- 25-30 g branza feta
- 1 legatura patrunjel
Dressing
- 1 lg ulei de masline
- 1 lgt sirop agave
- 1 lg zeama lamaie
- sare
- piper
Instructiuni
- Spalam salata si o zvantam, iar apoi o asezam intr-un bol.
- Tocam avocado, ceapa rosie, feta, patrunjelul, ardeiul copt si le asezam peste fruzele verzi.
- Desfacem mini-conserva de naut, scurgem lichidul si adaugam nautul in bol.
- Pregatim dressingul din ulei, sirop agave, lamaie, sare si piper.
- Punem dressingul peste salata, amestecam si o savurm in liniste, simtind aroma fiecarui ingredient.
Cum e? Am avut dreptate ca e super rapida? Hai, incerc-o si spune-mi cum este sa reduci timpul petrecut in bucatarie.
Ganduri bune pana la o noua reteta, Alina
Leave a Reply