
Zilele trecute am pregatit cateva briose moi si pufoase, fara zahar. Am folosit green sugar, un inlocuitor al zaharului care nu schimba gustul alimentelor. In plus, avand 0 calorii si 0 indice glicemic, Green Sugar este un produs 100% natural, in care se regasesc diversi nutrienti din extractul de Stevie, cum ar fi: vitaminele A si C, oligoelemente (calciu, zinc, magneziu, crom, fosfor), fibre alimentare, steviolglicozide (care determina gustul dulce al extractului de Stevie).

Briose fara zahar
Briose moi si pufoase fara zahar!
Ingrediente
- 60 gr faina alba
- 60 gr faina integrala
- un praf de sare
- 1/2 lingurita praf de copt
- 30 gr cacao
- 30 gr pudra de roscove
- 130 gr green sugar
- 1 ou
- 2 lingurite vanilie
- 20 linguri lapte vegetal caldut
- 120 gr ulei
Instructiuni
- Pentru a merge mai repede, eu am facut compozitia de briose in robot insa puteti sa puneti ingredinetele si intr-un bol.
- Am pus faina alba si faina integrala cernuta in robot.
- Am adaugat sare, praf de copt, cacao, carob, green sugar am mixat pentru a se combina ingredientele.
- Am adaugat oul, vanilia, laptele caldut, uleiul si am mixat pana cand am obtinut o compozitie usor fluida.
- Am luat cate 2-3 linguri din compozitie si am pus in hartiile de briose.
- Am pus tava in cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius pentru 12-13 minute iar apoi am scazut la 180 grade pentru inca aproximativ 10 minute.
Foarte faina reteta. Si rapida! Este un desert gustos. Multumim, Alina, pentru postare.
Cu drag, Denisa!