Crema de branza raw din migdale

Crema de branza raw din migdale

In Aperitive/Gustari, Mic dejun, Retete fara gluten, Retete raw, Retete sarate, Retete vegane (de post) by Alina Stan6 Comments

Este pentru prima oara cand am facut branza din migdale, o reteta minunata imprumutata de la Raw Vegan Joy. Aici puteti gasi o multime de preparate raw vegan.
Crema de branza raw din migdale

Crema de branza raw din migdale
 
Autor:
Ingrediente
  • 250 gr migdale decojite crude, hidratate 12 h
  • sare neiodata, dupa gust
  • 1 lingura ulei extravirgin de masline
  • 250 gr rosii
  • 2 catei usturoi (sau dupa gust)
  • 2 lingurite drojdie inactiva
  • 2 linguri zeama lamaie
Click pe ingredintele verzi pentru a le cumpara!
Instructiuni
  1. Am tinut la hidratat migdalele pentru 12 ore; am scurs apa, le-am clatit si le-am bagat in robotul cu lama in S si am procesat.
  2. Am adaugat sare, ulei masline, rosiile, usturoiul, drojdia inactiva, zeama de lamaie si am procesat totul.
  3. Am lasat sa stea putin la frigider.
  4. "Branza" de migdale am mancat-o cu salata verde cu ceapa si usturoi verde, sare, lamaie si ulei masline si "crackers" din secara.

 

Pentru a fi la curent cu articolele si retetele publicate pe Arome de Povestete poti abona, scriind adresa ta de email in casuta de pe blog, pe care o gasesti in bara laterala din dreapta Pentru ca aceasta sa fie activa si sa primesti noutatile pe mail, trebuie sa confirmi abonarea primita pe mail!

Daca ai gasit informatii utile sau ti-a placut reteta, poti distribui  si prietenilor tai!

Nu uita sa vizitezi si pagina de Facebook a site-ului, Instagram si Pinterest.

 Ajutorul meu in bucatarie este Thermomix. Daca doresti sa participi la o demonstratie, completeaza acest formular si te voi contacta de indata.

Daca ti-a placut aceasta reteta, nu ezita sa-i acorzi 5 stelute in chenarul de mai jos (apasati pe ultima steluta) :)

Sumar
Numele Retetei
Crema de branza raw din migdale
Publicata pe
Nota medie
5 Based on 2 Review(s)
THERMOMIX

Comments

Leave a Comment

Da-i o nota retetei: