Crema de branza raw din migdale

crema-de-branza-raw-din-migdale

In Aperitive/Gustari, Mic dejun, Retete fara gluten, Retete raw, Retete sarate, Retete vegane (de post) by Alina Stan6 Comments

Este pentru prima oara cand am facut branza din migdale, o reteta minunata imprumutata de la Raw Vegan Joy. Aici puteti gasi o multime de preparate raw vegan.
Crema de branza raw din migdale

Crema de branza raw din migdale
 
Autor:
Ingrediente
  • 250 gr migdale decojite crude, hidratate 12 h
  • sare neiodata, dupa gust
  • 1 lingura ulei extravirgin de masline
  • 250 gr rosii
  • 2 catei usturoi (sau dupa gust)
  • 2 lingurite drojdie inactiva
  • 2 linguri zeama lamaie
Click pe ingredientele verzi pentru a le cumpara!
Instructiuni
  1. Am tinut la hidratat migdalele pentru 12 ore; am scurs apa, le-am clatit si le-am bagat in robotul cu lama in S si am procesat.
  2. Am adaugat sare, ulei masline, rosiile, usturoiul, drojdia inactiva, zeama de lamaie si am procesat totul.
  3. Am lasat sa stea putin la frigider.
  4. "Branza" de migdale am mancat-o cu salata verde cu ceapa si usturoi verde, sare, lamaie si ulei masline si "crackers" din secara.

 

Ajutorul meu in bucatarie este Thermomix. Thermomix este un aparat care incorporeaza functiile a 12 aparate iar gatitul devine o joaca. Rezerva-ti acum locul o demonstratie gratuita ca sa-l vezi in actiune si sa gatesti cu el simplu si delicios. Completeaza acest formular si te voi contacta de indata.

thermomix

Cartea mea de retete, DULCE SI SARAT poate fi comandata online, aici.

Pentru a fi la curent cu articolele si retetele publicate pe Arome de Povestete poti abona, scriind adresa ta de email in casuta de pe blog, pe care o gasesti in bara laterala din dreapta Pentru ca aceasta sa fie activa si sa primesti noutatile pe mail, trebuie sa confirmi abonarea primita pe mail!

Nu uita sa vizitezi si pagina de Facebook a site-ului, Instagram si Pinterest.

Sumar
Numele Retetei
Crema de branza raw din migdale
Publicata pe
Nota medie
5 Based on 2 Review(s)
THERMOMIX

Comments

Leave a Comment

Da-i o nota retetei: