Granola raw cu nuci si banane

Granola cu nuci si banane

In Desert raw (hrana vie), Desert vegan (de post), Deserturi, Mic dejun, Retete fara gluten, Retete raw, Retete vegane (de post) by Alina StanLeave a Comment

Granola cu nuci si banane
 O varianta pentru un mic dejun delicios si sanatos este granola cu nuci si banane.
Granola raw cu nuci si banane
 
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 2-3
Ingrediente
  • 50 gr nuca romaneasca hidratata peste noapte
  • 40 gr migdale crude hidratate peste noapte
  • 40 gr seminte floarea soarelui inmuiate peste noapte
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingura merisoare
  • 1 banana feliata
  • miere salcam/sirop artar/sirop agave (dupa gust)
Click pe ingredientele verzi pentru a le cumpara!
Instructiuni
  1. Nucile, migdalele si semintele inmuiate peste nopate, le-am maruntit putin la robotul cu lama in S.
  2. Am transferat totul intr-un castron, am adaugat scortisoara, merisoare, indulcitorul preferat si am amestecat.
  3. Deasupra am pus bananele feliate.
  4. In functie de preferinte/dieta, putem adauga lapte vegetal sau iaurt.

Voua in ce combinatii va place?

Granola cu nuci si banane
 

Ajutorul meu in bucatarie este Thermomix. Thermomix este un aparat care incorporeaza functiile a 12 aparate iar gatitul devine o joaca. Rezerva-ti acum locul o demonstratie gratuita ca sa-l vezi in actiune si sa gatesti cu el simplu si delicios. Completeaza acest formular si te voi contacta de indata.

thermomix

Cartea mea de retete, DULCE SI SARAT poate fi comandata online, aici.

Pentru a fi la curent cu articolele si retetele publicate pe Arome de Povestete poti abona, scriind adresa ta de email in casuta de pe blog, pe care o gasesti in bara laterala din dreapta Pentru ca aceasta sa fie activa si sa primesti noutatile pe mail, trebuie sa confirmi abonarea primita pe mail!

Nu uita sa vizitezi si pagina de Facebook a site-ului, Instagram si Pinterest.

Sumar
Numele Retetei
Granola raw cu nuci si banane
Publicata pe
Nota medie
2.5 Based on 2 Review(s)
THERMOMIX

Leave a Comment

Da-i o nota retetei: