Green Sugar – produse fara zahar adaugat

green sugar-produse fara zahar

In Recenzii, UTILE by Alina StanLeave a Comment

In luna septembrie am testat cateva dintre produsele Green Sugar.

Green Sugar este un produs 100% natural, cu zero calorii şi 0 indice glicemic, obtinut din doar doua ingrediente: extractul din frunze de Stevia Rebaudiana (obtinut prin oparire) si eritritol (obtinut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis). Spre deosebire de alti indulcitori de pe piata, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimba gustul alimentelor sau al bauturilor pe care le indulceste si poate fi folosit inclusiv la prajituri ce necesita preparare termica.

Fulgi de porumb fara zahar adaugat pe care i-am servit la micul dejun alaturi de iaurt de cocos si afine iar in unele dimineti copiii au pus doar lapte.

Fulgii au o textura crocanta si contin faina de porumb, sare si Green Sugar.

p

Sfere din cereale cu cacao care contin faina neagra de grau, faina de porumb, cacao cu conținut redus de grasime si Green Sugar.

Copiii au fost cei mai incantati de aceste cereale 🙂

green sugar-produse fara zahar adaugat

Indulcitorul natural Grenn Suagr este un indulcitor care nu schimba gustul cafelei, cu zero calorii si zero indice glicemic. Contine extract uscat din frunze de Stevia Rebaudiana (max 2%) și eritritol.

Poate fi folosit si in deserturi, limonada, fiind recoamndat in special persoanelor care sufera de diabet sau alte boli care interzic consumul de zahar.

green sugar-produse fara zahar

Musli fara zahar adaugat este ideal pentru micul dejun. Noi l-am mancat alaturi de cateva felii de banane, afine si iaurt de cocos.

Acest musli contine: ovaz, faina neagra de grau, unt de cocos, stafide, cereale extrudate (faina neagra de grau, tarate de grau), Green Sugar, fulgi de porumb, ghimbir si scortisoara.

green sugar - produse fara zahar

Baton cereale cu cacao si Gren Sugar  contine: cereale extrudate (faina neagra de grau, faina de grau, tarațe de grau), unt de cocos, cacao cu conținut scazut de grasime, Green Sugar, sirop de maltitol.

Acesta a fost preferatul meu 😉 Il puteti lua in drumetii sau il puteti pune in pachetul copiilor la scoala.

green sugar-produse fara zahar

Baton musli cu Green Sugar a fost preferatul copiilor.

Aceste batoane sunt ideale la drumetii, la plimbari mai lungi, in excursii dar si ca gustare la scoala.

Batonul cu musli contine: fulgi de ovaz, cereale extrudate (faina neagra de grau, faina de grau, tarațe de grau), fulgi de porumb, stafide, unt de cocos, Green Sugar, concentrat de catina, sirop de maltitol.green sugar-produse fara zahar

Leave a Comment