Sa facem curatenie cu produse ecologice!

curatenie-prosduse-nano

In Recenzii, UTILE by Alina StanLeave a Comment

Eu una mi-am propus sa renunt incet-incet la produsele clasice de curatenie care sunt pline de chimicale, in favoarea celor ecologice. Nu va ascund faptul ca cel mai greu a fost sa gasesc acel ceva, natural care sa ma ajute in scoaterea petelor de pe haine. Avand 2 copii, va imaginati cum vin de la scoala: cu cerneala pe haine, carioci, tempera sau de ce nu, un mic desen facut direct pe tricou. Parcul este iarasi o mare provocare pentru petele de pe haine 🙂

Produsele testate de mine sunt de la Seri Nano Grup care vin in intampinarea noastra cu produse ecologice, promavand un stil de viata sanatos, produse bio si nano pentru casa, birou, masina, cosmetice etc. Toate produsele sunt ecologice si au la baza solutia micelara, bine cunoscuta in Romania in produsele pentru demachiere.

produse curatenie ecologice

Produsele nano sunt realizate cu  nanotehnologie care reprezinta inginerie la scara mica, constand in constructia sistematica la dimensiuni atomice si moleculare.  Tot ce ne incojoara este format din atomi inclusiv corpul nostru. La baza acestei tehnologii stau nanoparticule care actioneaza  sub forma de nanosigililari. Acestea au rolul de a atribui suprafetelor o rezistenta deosebita la zgariere si uzura cu o indelungata protectie anticoroziva.

Sa nu o mai lungesc cu vorba, haideti sa va arat cum a functionat solutia pentru pete. Pentru a scoate petele de pe haine avem nevoie de solutia de scos pete si o carpa de microfibra cu care sa stergem petele.

In prima imagine aveti tricoul patat cu carioca.

produse-curatenie-ecologice

In a doua imagine am pulverizat solutia peste pata.

produse-curatenie-ecologice

A treia imagine este tricoul patat dupa ce am pulverizat solutia si dupa ce am lasat sa actioneze 5 minute.

produse-curatenie-ecologice

In ultima imagine este tricoul care a fost sters cu carpa din microfibra.

produse-nano

Ce ziceti? V-am zis ca functioneaza!

Sa nu credeti ca doar copiii se pateaza 🙂 Am reusit si eu sa pun struguri negrii pe o bluza alba insa solutia si-a facut treaba si de data asta.

Pentru a vizualiza gama completa de produse ecologice accesati Produse Nano.

Leave a Comment