
Portocalele sunt o sursa de vitamina A si vitamima C, un puternic antioxidant natural care creste rezistenta organismului in fata infectiilor, dar si o sursa foarte buna de vitamine B complex.
Morcovii sunt bogati in minerale, vitamine si folati, sucul de morcovi ajutand la curatarea si refacerea ficatului. Datorita vitaminelor si mineralelor pe care le contin, morcovii protejeaza vederea si combate anemia. Sunt un bun energizant, un bun detoxifiant, calmeaza durerile si inlatura oboseala.
Ghimbirul aduce beneficii pentru sistemul digestiv, are efect antiinflamator şi întareşte imunitatea organismului. De asemenea ajuta la reducerea colesterolului şi grasimilor din sange, este considerat un antibiotic natural si este folosit pentru raul de mişcare şi răaul de mare.
Atentie la cantitatea de ghimbir daca il dati si copiilor (pentru copii sub 2 ani nu este indicat ghimbirul).
Ingrediente:
- 1 kg portocale bio
- 200 gr morcovi
- 4 cm radacina ghimbir (sau dupa gust)
Am introdus in storcatorul de fructe: portocale, morcovi si ghimbir.
A iesit o bunatate! Baietii mei l-au savurat la maxim 😉
Enjoy!

Arata super yummy! Abia am descoperit blogul tau si m-a cucerit! Cum putem pastra ghimbirul mai mult timp, de obicei folosesc putin, ce facem cu restul?:) multumesc
Bine ai venit, Denisa!
Legat de ghimbir, eu il pastrez in frigider pentru o perioada de aproximativ 2 saptamani.
Mai multe informatii despre ghimbir poti citi aici: https://dietamediteraneana.wordpress.com/tag/pastrarea-ghimbirului/.
Pe curand 😉