Pe cat de simpla, pe atat de buna. Va las sa o incercati si voi 😉
- 2 cepe medii tocate (120 gr)
- 3 ardei kapia mari, copti si tocati
- 4 crengute busuioc proaspat (sau dupa gust)
- sare neiodata dupa gust
- 1,300 gr rosii fara coaja, blenduite
- Am copt ardeii, i-am presarat cu sare si i-am lasat sa stea 30 minute acoperiti, apoi i-am curatat de coaja, de cotor si de samburi.
- Intr-o cratita de ceramica, am pus ulei de masline, ceapa si am lasat 1-2 minute.
- Am adaugat ardeii copti, curatati si tocati, frunzele de busuioc tocate, sare si am lasat la foc mic sa fiarba 3-4 minute.
- Rosiile fara coaja, le-am blenduit si le-am adaugat in cratita peste ardei.
- Am lasat sa fiarba inca 10-12 minute.
- La final, am luat cratita de pe foc si am pasat totul cu blenderul vertical.

Ajutorul meu in bucatarie este Thermomix. Thermomix este un aparat care incorporeaza functiile a 12 aparate iar gatitul devine o joaca. Rezerva-ti acum locul o demonstratie gratuita ca sa-l vezi in actiune si sa gatesti cu el simplu si delicios. Completeaza acest formular si te voi contacta de indata.
Cartea mea de retete, DULCE SI SARAT poate fi comandata online, aici.
Pentru a fi la curent cu articolele si retetele publicate pe Arome de Poveste, te poti abona, scriind adresa ta de email in casuta de pe blog, pe care o gasesti in bara laterala din dreapta. Pentru ca aceasta sa fie activa si sa primesti noutatile pe mail, trebuie sa confirmi abonarea primita pe mail!
Nu uita sa vizitezi si pagina de Facebook a site-ului, Instagram si Pinterest.





