


Am zis sa profit de putinele afine care se mai gasesc prin piata, asa ca am facut un desert cremos din afine si nuci braziliene
Ingrediente:
- 150 gr nuci braziliene
- 350 gr afine
- indulcitor dupa gust (eu am pus 1 lingura miere)
- 3 banane congelate si stropite cu lamaie
Pentru decor:
- cateva afine
- 1 lingura fulgi cocos
Mod de preparare:
- Am introdus in robot nucile braziliene, indulcitorul, bananele si am mixat pana cand am obtinut o crema fina.
- Am adaugat afinele si am mai mixat putin.
- Compozitia obtinuta am asezat-o in forma de silicon cu diametru 20 cm si am introdus-o in congelator.
- Dupa cateva ore am scos tortul din forma de silicon si l-am portionat.
In cazul in care mai ramane tort, se va pastra in congelator
Pentru a fi la curent cu articolele si retetele publicate pe Arome de Poveste, te poti abona, scriind adresa ta de email in casuta de pe blog, pe care o gasesti in bara laterala din dreapta. Pentru ca aceasta sa fie activa si sa primesti noutatile pe mail, trebuie sa confirmi abonarea primita pe mail!
Daca ai gasit informatii utile sau ti-a placut reteta, poti distribui si prietenilor tai!
Nu uita sa vizitezi si pagina de Facebook a site-ului, Instagram si Pinterest.
Ajutorul meu in bucatarie este Thermomix. Daca doresti sa participi la o demonstratie, completeaza acest formular si te voi contacta de indata.
Daca ti-a placut aceasta reteta, nu ezita sa-i acorzi 5 stelute in chenarul de mai jos (apasati pe ultima steluta) :)






Comments
ai pus nucile braziliene in robot nehidratate? Cum poate sa iasa o crema daca nu au fo hidratate pe noapte? Multum.
Nelly, daca ai un blender puternic ti le face unt
Ca sa nu ai emotii le poti lasa 3 ora in apa. Nucile braziliene au nevoie de mai putin timp de hidratare.
O zi frumoasa!