Go Back
+ servings

Inghetata de cocos cu capsuni

Alina Stan
Inghetata delicioasa de cocos cu capsuni potrivita pentru cei mici si cei mari.
5 from 1 vote
Prep Time 10 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 10 minutes
Servings 5

Ingrediente
  

Instructiuni
 

  • Pentru pregatirea inghetatei am pus cu o seara inainte, conserva de lapte de cocos in frigider, astfel incat grasimea din laptele de cocos se ridica deasupra si se incheaga, devenind o crema groasa.
  • Am scos aceasta grasime cu o lingura (275 grame) si am pus-o in robotul de bucatarie impreuna cu capsunii spalati si curatati, cu mierea si fulgii de cocos.
  • Am mixat toate ingredientele la viteaza medie, astfel incat sa mai ramana bucati de capsuni.
  • Mierea o puteti inlocui cu zahar pudra, green sugar, sirop de agave sau alt tip de indulcitor.
  • Fulgii de cocos i-am pus pentru a-i da o textura altfel.
  • Compozitia obinuta am pus-o intr-o caserola si am lasat-o la congelator pentru aproximativ 1-1,5 ore. Dupa 1 ora puteti verifica sa vedeti consistenta.
  • Aceasta inghetata o puteti servi la cornete de inghetata, la pahar sau o puteti pregati in recipiente speciale carora li se pot pune betiosare.
Tried this recipe?Let us know how it was!