Pentru pregatirea inghetatei am pus cu o seara inainte, conserva de lapte de cocos in frigider, astfel incat grasimea din laptele de cocos se ridica deasupra si se incheaga, devenind o crema groasa.
Am scos aceasta grasime cu o lingura (275 grame) si am pus-o in robotul de bucatarie impreuna cu capsunii spalati si curatati, cu mierea si fulgii de cocos.
Am mixat toate ingredientele la viteaza medie, astfel incat sa mai ramana bucati de capsuni.
Mierea o puteti inlocui cu zahar pudra, green sugar, sirop de agave sau alt tip de indulcitor.
Fulgii de cocos i-am pus pentru a-i da o textura altfel.
Compozitia obinuta am pus-o intr-o caserola si am lasat-o la congelator pentru aproximativ 1-1,5 ore. Dupa 1 ora puteti verifica sa vedeti consistenta.
Aceasta inghetata o puteti servi la cornete de inghetata, la pahar sau o puteti pregati in recipiente speciale carora li se pot pune betiosare.