Go Back
crutoane

Crutoane pentru supe si salate delicioase

Alina Stan
5 from 1 vote
Prep Time 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 25 minutes

Ingrediente
  

  • 250 gr paine eu am folosit paine cu maia
  • 3-4 linguri ulei masline
  • 3 catei usturoi 15 gr
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1/2 lingurita sare

Instructiuni
 

  • Am preincalzit cuptorul la 180 grade Celsius.
  • Am folosit paine cu maia care era mai veche si am taiat-o in bucatele mici.
  • Am transferat painea taiata intr-un castron.
  • Separat, intr-un castron mic am pus uleiul de masline, usturoiul trecut prin presa, oregano, busuioc si sare.
  • Am amestecat ingredientele si le-am pus peste paine.
  • Am amestecat din nou pentru a se distribui uniform si le-am pus in tava, pe hartie de copt.
  • Tava am lasat-o la cuptor pana cand bucatile de paine s-au rumenit, aproximativ 12-15 minute.

Observatii

Crutoanele obtinute le pastrez in borcan de sticla inchis ermetic.
Daca folositi o cantitate mai mare de paine pentru a face crutoane, va creste timpul la cuptor.
Tried this recipe?Let us know how it was!