Nautul l-am pus de seara la hidratat in apa rece iar dimineata am aruncat apa si l-am clatit.
Am fiert nautul in apa cu sare iar cand a fost fiert, l-am strecurat.
Intr-o cratita am pus uleiul si ceapa la sotat.
Am adaugat in cratita, usturoiul trecut prin presa, ghimbirul ras, coriandru, turmericul, garam masala, chimionul, sare, zeama de lamaie si bulionul.
Sofranul l-am lasat sa stea 5 minute in lapte fierbinte, lapte care va capata o culoare usor galbuie iar apoi l-am adaugat in cratita impreuna cu siropul de orez.
Puteti inlocui siropul de orez cu zahar sau cu alt indulcitor.
Tot aici am adaugat si nautul fiert.
Mie mi s-a parut prea gros sosul si am pus pus si 100 ml apa.
Am lasat totul la fiert inca 10 minute, timp in care nautul va prelua din arome.