Go Back
+ servings
Dr Schar-fara-gluten-vegan-post

Crackers fara gluten cu pasta de masline

Alina Stan
O reteta extrem de simpla cu biscuiti sarati, fara gluten pe care puteti pune pasta de masline, asa cum am facut eu, sau orice altceva va place voua: salata vinete, avocado, rosii cu busuioc, etc.
5 from 2 votes
Prep Time 5 minutes
Total Time 5 minutes
Servings 4 -6

Ingrediente
  

  • biscuiti crackers fara gluten Schar
  • 150 gr masline eu am folosit masline kalamata si masline negre
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa rosie foarte mica
  • 1 lingura ulei masline extravirgin
  • 1 lingurita zeama lamaie
  • 2 rosii uscate

Instructiuni
 

  • Am pus in robotul cu lama in S maslinele, usturoiul, ceapa, uleiul de masline, zeama de lamaie, rosiile uscate si am procesat pana cand a fost totul maruntit.

Observatii

Eu am folosit 75 gr masline kalamata si 75 gr masline negre nesarate insa puteti folosi orice proportie.
Folosind maslinele kalamata nu mai este nevoie de sare.
Am pus deasupra ceapa verde tocata marunt insa puteti pune si rosii.
Tried this recipe?Let us know how it was!