Reteta face parte din campania Iubim si daruim cu Schär, campanie care ne incurajeaza sa avem inimile dechise, sa daruim si sa primim iubire, sa avem ganduri bune si sa gatim cu drag. Nu uitati de CONCURS, unde cu un simplu comentariu lasat pe blog puteti fi castigatorul produselor fara gluten pentru o luna intreaga.
Mai multe detalii despre concurs gasiti AICI.
- biscuiti crackers fara gluten Schar
- 150 gr masline(eu am folosit masline kalamata si masline negre)
- 3 catei usturoi
- 1 ceapa rosie foarte mica
- 1 lingura ulei masline extravirgin
- 1 lingurita zeama lamaie
- 2 rosii uscate
- Am pus in robotul cu lama in S maslinele, usturoiul, ceapa, uleiul de masline, zeama de lamaie, rosiile uscate si am procesat pana cand a fost totul maruntit.
Folosind maslinele kalamata nu mai este nevoie de sare.
Am pus deasupra ceapa verde tocata marunt insa puteti pune si rosii.

Pentru a fi la curent cu articolele si retetele publicate pe Arome de Poveste, te poti abona, scriind adresa ta de email in casuta de pe blog, pe care o gasesti in bara laterala din dreapta. Pentru ca aceasta sa fie activa si sa primesti noutatile pe mail, trebuie sa confirmi abonarea primita pe mail!
Daca ai gasit informatii utile sau ti-a placut reteta, poti distribui si prietenilor tai!
Nu uita sa vizitezi si pagina de Facebook a site-ului, Instagram si Pinterest.
Ajutorul meu in bucatarie este Thermomix. Daca doresti sa participi la o demonstratie, completeaza acest formular si te voi contacta de indata.
Daca ti-a placut aceasta reteta, nu ezita sa-i acorzi 5 stelute in chenarul de mai jos (apasati pe ultima steluta) :)






Comments
O idee foarte buna, usor de facut, gustos si sanatos. Felicitari !
Super bune super sanatae,multumesc.
Cu drag, Elena!