Go Back
+ servings
Schar-piscoturi

Desert fara gluten cu piscoturi si mascarpone

Alina Stan
Un desert savuros fara gluten cu piscoturi, mascarpone si inka.
5 from 1 vote
Prep Time 15 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 10

Ingrediente
  

  • 1 cutie piscoturi fara gluten Savoiardi de la Schär (150 gr)
  • 220 ml lapte caldut eu am folosit de orez
  • 1 lingura inka imita gustul cafelei
  • 500 gr mascarpone
  • 70 gr miere sau dupa gust

Instructiuni
 

  • Am pus mascarpone cu mierea intr-un castron si le-am batut cu mixerul.
  • Am pus un strat subtire de mascarpone intr-o forma dreptunghiulara de silicon (22x6 cm)
  • Am incalzit putin laptele, am adaugat inka si am amestecat pentru a se dizolva.
  • Am luat cate un piscot, l-am trecut prin lapte si am pus un strat de piscoturi peste stratul de mascarpone din forma dreptunghiulara.
  • A urmat iarasi un strat de mascarpone, apoi inca unul de piscoturi si am terminat cu un strat de mascarpone.
  • Am pus tava de silicon la frigider si am lasat-o sa stea la rece timp de 5-6 ore.
  • Dupa cele 6 ore, am rasturnat tava de silicon pe un platou iar deasupra am presarat cacao.
Tried this recipe?Let us know how it was!