Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Desert fara gluten cu piscoturi si mascarpone
Alina Stan
Un desert savuros fara gluten cu piscoturi, mascarpone si inka.
5
from 1 vote
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Servings
10
Ingrediente
1x
2x
3x
1
cutie piscoturi fara gluten
Savoiardi de la Schär
(150 gr)
220
ml
lapte caldut
eu am folosit de orez
1
lingura inka
imita gustul cafelei
500
gr
mascarpone
70
gr
miere sau dupa gust
Instructiuni
Am pus mascarpone cu mierea intr-un castron si le-am batut cu mixerul.
Am pus un strat subtire de mascarpone intr-o forma dreptunghiulara de silicon (22x6 cm)
Am incalzit putin laptele, am adaugat inka si am amestecat pentru a se dizolva.
Am luat cate un piscot, l-am trecut prin lapte si am pus un strat de piscoturi peste stratul de mascarpone din forma dreptunghiulara.
A urmat iarasi un strat de mascarpone, apoi inca unul de piscoturi si am terminat cu un strat de mascarpone.
Am pus tava de silicon la frigider si am lasat-o sa stea la rece timp de 5-6 ore.
Dupa cele 6 ore, am rasturnat tava de silicon pe un platou iar deasupra am presarat cacao.
Tried this recipe?
Let us know
how it was!