
Va provoc sa-mi lasati un comentariu pe blog, AICI unde sa-mi scrieti o poveste de viata, o experienta povestita, care sa ne inspire pe toti sa fim mai generosi, mai buni, mai iubitori. Drept rasplata, Schar va alege o persoana dintre cele participante, cea cu povestea cea mai interesanta, si pe care o va premia cu produse fara gluten pentru o luna intreaga! Reteta face parte din campania Iubim si Daruim cu Schar.

Desert fara gluten cu piscoturi si mascarpone
Un desert savuros fara gluten cu piscoturi, mascarpone si inka.
Ingrediente
- 1 cutie piscoturi fara gluten Savoiardi de la Schär (150 gr)
- 220 ml lapte caldut eu am folosit de orez
- 1 lingura inka imita gustul cafelei
- 500 gr mascarpone
- 70 gr miere sau dupa gust
Instructiuni
- Am pus mascarpone cu mierea intr-un castron si le-am batut cu mixerul.
- Am pus un strat subtire de mascarpone intr-o forma dreptunghiulara de silicon (22x6 cm)
- Am incalzit putin laptele, am adaugat inka si am amestecat pentru a se dizolva.
- Am luat cate un piscot, l-am trecut prin lapte si am pus un strat de piscoturi peste stratul de mascarpone din forma dreptunghiulara.
- A urmat iarasi un strat de mascarpone, apoi inca unul de piscoturi si am terminat cu un strat de mascarpone.
- Am pus tava de silicon la frigider si am lasat-o sa stea la rece timp de 5-6 ore.
- Dupa cele 6 ore, am rasturnat tava de silicon pe un platou iar deasupra am presarat cacao.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Un desert de vis, pare cumva desprins dintr o poveste sau dintr un desen animat.
Multe felicitari si multumesc pt reteta. O voi incerca cu drag,
Astept un feedback 😉