Am spalat bine quinoa cu apa rece si am pus-o la fiert in apa cu sare.
Am lasat quinoa la fiert 10-12 minute, am oprit focul si am mai lasat-o sa stea inca 10 minute cu vasul acoperit.
Am scurs apa si am transferat quinoa intr-un castron.
Cartofii dulci i-am curatat, i-am taiat bucatele mici (aprox 2 x 1,5 cm), am pus putin ulei de masline extravirgin Costa d'Oro si am amestecat astfel incat sa se distribuie peste tot.
Cartofii dulci unsi cu ulei de masline i-am pus in tava pe hartie de copt si i-am introdus in cuptorul electric preincalzit si i-am lasat la 180 grade Celsius pana cand s-au facut. Faceti proba cu o furculita.
Kalele le-am spalat cu apa rece si le-am lasat la zvantat pe un prosop de hartie.
Intr-un wok am pus putin ulei, ceapa si usturoiul tocat si am lasat pe foc 1-2 minute iar apoi am adaugat sare, coriandru, curcuma, ghimbir (dat pe razatoarea mica), zeama de lamaie, am amestecat si am lasat doar 1 minut pe foc.
Am luat wok-ul de pe foc si am adaugat kalele zvantate si taiate fasii.
Acesta compozitie am adaugat-o peste quinoa fiarta si peste cartofii pregatiti la cuptor si am amestecat.
La final gustam pentru a vedea daca mai vrem sare sau de ce nu o lingurita de ulei de masline Costa d'Oro ;)