Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ciocolata cu cocos pentru Mos Nicolae
Alina Stan
Print Recipe
Pin Recipe
Servings
6
Ingrediente
1x
2x
3x
70
gr
ulei de cocos
topit la bain-marie
20
gr
fulgi cocos rasniti
un praf de sare
35-40
gr
miere sau indulcitorul preferat dupa gust
15
gr
carob/pudra de roscove
1/2
lingurita
vanilie pudra
Instructiuni
Am topit uleiul de cocos, introducand borcanul intr-un vas cu apa calda.
Am rasnit fulgii de cocos pentru a-i transforma in faina si i-am pus intr-un castron impreuna cu un praf de sare si uleiul de cocos topit.
Am amestecat cu un tel si am daugat si mierea.
Dupa ce am incorporat mierea, am adaugat pudra de roscove si pudra de vanile, amestecand bine cu telul.
Compozitia obtinuta trebuie sa fie mai densa.
Cand toate ingredientele au fost bine omogenizate, am turnat compozitia in formele de silicon si am pus la congelator 30 minute.
Observatii
Mierea are tendinta de a se lasa pe fundul castronului, de acea este bine sa mai amestecam in compozitie in timp ce turnati in formele de silicon.
Tried this recipe?
Let us know
how it was!