Go Back
+ servings
ciocolata-raw-vegan-Ma-na

Ciocolata cu cocos pentru Mos Nicolae

Alina Stan
Servings 6

Ingrediente
  

Instructiuni
 

  • Am topit uleiul de cocos, introducand borcanul intr-un vas cu apa calda.
  • Am rasnit fulgii de cocos pentru a-i transforma in faina si i-am pus intr-un castron impreuna cu un praf de sare si uleiul de cocos topit.
  • Am amestecat cu un tel si am daugat si mierea.
  • Dupa ce am incorporat mierea, am adaugat pudra de roscove si pudra de vanile, amestecand bine cu telul.
  • Compozitia obtinuta trebuie sa fie mai densa.
  • Cand toate ingredientele au fost bine omogenizate, am turnat compozitia in formele de silicon si am pus la congelator 30 minute.

Observatii

Mierea are tendinta de a se lasa pe fundul castronului, de acea este bine sa mai amestecam in compozitie in timp ce turnati in formele de silicon.
Tried this recipe?Let us know how it was!