Am pus quinoa intr-o sita si am clatit bine cu apa rece.
Am pus apa cu sare la fiert iar cand a dat apa in clocot am adaugat quinoa.
Am lasat quinoa sa fiarba aproximativ 12 minute iar apoi am scurs apa.
Intr-un wok de ceramica am pus ulei, am adaugat ceapa, am pus capacul si am lasat la inabusit 2 minute.
Am adaugat vinetele curatate si taiate cuburi (1x1 cm), am acoperit wok-ul cu capacul si le-am lasat pana cand s-au inmuiat, aproximativ 5 minute.
Dupa ce vinetele s-au patruns, am adaugat morcovul ras, ardeiul rosu si galben tocat, sare, piper, am amestecat totul si le-am lasat inca 3-4 minute pana cand s-au patruns putin legumele; nu foarte mult pentru ca le-am vrut "al dente".
Am adaugat curcuma pudra, coriandru pudra, chimion pudra, garam masala, boia dulce si am mai lasat 1 minut pentru a se combina aromele.
Am pus si quinoa si am amestecat totul.
La final am presarat patrunjelul tocat.
Daca va place mai picant, mariti cantitatea de condimente.