Am pus ulei intr-o oala de 3 l si am lasat sa se infierbante.
Am adaugat ceapa tocata si am lasat 2 minute sa se inmoaie.
Am adaugat si usturoiul tocat, frunzele de cimbru si am mai lasat pe foc 1-2 minute.
Tot aici am pus si cartofii taiati in cubulete, am amestecat si am lasat pe foc 2-3 minute.
Am adaugat ciupercile pleurotus si champignon si le-am lasat 8-10 minute pe foc pana cand mai scade din apa pe care o lasa ciupercile.
Peste ciuperci am adaugat 1 l supa de legume din totalul de 1,5 l.
Am lasat la fiert la foc mic pana cand legumele au fost patrunse.
Odata fierte legumele, am pasat totul, punand treptat si restul din supa de legume.
In functie de preferinte, puneti cat doriti din supa de legume. Eu am pus 1,5 l supa de legume.
La final am mai dat un clocot.