Go Back
+ servings
lasagna-cu-tocata-din-plante

Lasagna cu tocata din plante

Alina Stan
O lasagna de post delicioasa, chiar si pentru cei mai mofturosi!
Prep Time 20 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 55 minutes
Servings 5

Echipament

  • cuptor
  • tava 25 x15 cm

Ingrediente
  

  • 2 lg ulei masline
  • 120 g ceapa rosie, tocata
  • 200 g tocata vegetala din plante Verdino
  • 120 g morcovi rasi
  • 2 lgt oregano
  • 1 lgt busuioc
  • 400 g pulpa rosii (la conserva)
  • sare
  • 100 ml apa fierbinte
  • foi lasagna
  • felii vegetale Gouda Verdino

Instructiuni
 

  • Tocam ceapa si radem morcovii.
  • Punem uleiul in tigaie, ceapa, acoperim cu un capac si sotam ceapa 4-5 minute, pana cand se inmoaie.
  • Adaugam morcovii rasi si lasam inca 4-5 minute, tot cu capac.
  • Adaugam tocata din legume, sare, busuioc, oregano, pulpa de rosii, apa fierbinte, acoperim si lasam pe foc 10 minute.
  • In acest timp pregatim foile de lasagna. Eu le-am pus 5 minute in apa clocotita cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.
  • Pentru asamblare, incepem cu compozitia de tocata, apoi foi lasagna, tocata, felii Gouda si repetam pana cand se termina compozitia.
  • La final am terminat cu 2 felii vegetale Gouda pe care le-am rupt in bucati si le-am distribuit deasupra.
  • Punem tava in cuptorul preincalzit la 180°C si lasam sa se rumeneasca, aprovimativ 30-35 minute.
Tried this recipe?Let us know how it was!