Tocam ceapa si radem morcovii.
Punem uleiul in tigaie, ceapa, acoperim cu un capac si sotam ceapa 4-5 minute, pana cand se inmoaie.
Adaugam morcovii rasi si lasam inca 4-5 minute, tot cu capac.
Adaugam tocata din legume, sare, busuioc, oregano, pulpa de rosii, apa fierbinte, acoperim si lasam pe foc 10 minute.
In acest timp pregatim foile de lasagna. Eu le-am pus 5 minute in apa clocotita cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.
Pentru asamblare, incepem cu compozitia de tocata, apoi foi lasagna, tocata, felii Gouda si repetam pana cand se termina compozitia.
La final am terminat cu 2 felii vegetale Gouda pe care le-am rupt in bucati si le-am distribuit deasupra.
Punem tava in cuptorul preincalzit la 180°C si lasam sa se rumeneasca, aprovimativ 30-35 minute.