Nautul fiert il punem intr-un robot de bucatarie sau blender, adaugam usturoiul, zatarul, tahini, zeama de lamaie, boia dulce, cuburile de gheata, iaurtul si pasam la viteza maxima. La nevoie coboram compozitia de pe peretii bolului si continuam operatiunea.
In functie de cum dorim humusul, mai adaugam apa pentru a subtia compozitia.
Trecem la legume si tocam rosiile, castravetii murati, castravetii verzi, patrunjelul si le transferam pe fiecare in castroane mici.
Ceapa rosie o taiem solzisori si o tragem la tigaie 2-3 minute, apoi o punem intr-un bol.
Dupa ce scoatem ceapa din tigaie, punem si carnatii vegetali Verdino si ii lasam cateva minute pana se gatesc, apoi ii taiem felii sau in jumatati.
Pentru fiecare portie de mancare punem 4-5 linguri humus pe farfurie si ii dam o forma rotunda, presaram cate 1-2 linguri din fiecare leguma tocata (castraveti verzi, rosii, castraveti murati, patrunjel) putina ceapa rosie trasa la tigaie, sumac si la final carnatii vegetali Verdino.