Go Back
+ servings
Inghetata-raw-de-banane-cu-ciocolata

Inghetata raw de banane cu ciocolata

Alina Stan
Prep Time 5 minutes
Course Dessert
Servings 3 portii

Echipament

Ingrediente
  

  • 500 g banane bine copate (taiate felii si inghetate)
  • 1 lg crema/smantana de cocos
  • indulcitor optional (eu nu am pus)
  • 5 lg unt cacao topit
  • 2 lgt miere sau sirop de agave
  • 1 lg cacao

Instructiuni
 

  • Am curatat bananele de coaja, le-am taiat felii, le-am pus intr-o punga si le-am introdus in congelator pentru 2-3 ore, timp in care au inghetat.
  • Am pus bananele inghetate in Thermomix, nu inante de a desface blocul de felii de banane congelate pentru a nu forta cutitul.
  • Am adaugat smantana de cocos si am le-am pasat, aproximativ 30-40 secunde, pana cand am obtinut consistenta dorita.
  • Se obtine o compozitite fina si delicioasa.
  • Daca doriti indulcitor, il puneti in bol impreuna cu bananele si crema de cocos, dar daca bananele sunt bine copate, nu mai este nevoie.
  • Pentru sosul de ciocolata, se amesteca cele 3 ingrediente (unt cacao topit, indulcitor si cacao) si se pune deasupra inghetatei.
  • Inghetata se serveste imediat.
Tried this recipe?Let us know how it was!