Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Trufe cu ciocolata, ricotta si Melinis de zmeura
Alina Stan
Un desert fin si racoros cu ciocolata si zmeura
Print Recipe
Pin Recipe
Course
Dessert
Servings
17
buc
Echipament
robot/blender
frigider
Ingrediente
1x
2x
3x
250
g
ricotta
coaja unei lamai
(data pe razatoare)
50
g
Melinis de zmeura
40-45
g
fulgi cocos
Glazura
200
g
ciocolata 60% cacao
Instructiuni
Se pun toate ingredientele (mai putin ciocolata) intr-un blender si se omogenizeaza.
Din compozitia obtinuta se fac bilute de marimea unei nuci, se aseaza pe o farfurie si se dau la frigider pentru 1 ora.
Cand timpul aproape a expirat, topim ciocolata pe bain-marie.
Cu ajutorul unei furculite, trecem fiecare biluta de ricoatta prin ciocolata topita si le asezam pe o hartie de copt.
Le putem pastra la frigider, iar cu 20 minute inainte de servire le scoatem pentru a avea timp sa ajunga la temperatura camerei.
Keyword
melinis, ricotta, zmeura
Tried this recipe?
Let us know
how it was!