
Ma chinui de ceva vreme sa fac o poza la acest desert; si asta nu din lipsa de timp, ci din cauza vitezei cu care dispar trufele 😉

Trufe delicioase raw vegan
Author:
Ingredients
- 220 gr curmale fara samburi, hidratate in apa 30 minute
- 200 gr nuca, hidratata 4 h
- 100 gr seminte floarea soarelui, hidratate 4 h
- indulcitor optional (eu nu am pus deloc)
- 4 linguri unt cacao topit la bain-marie sau ulei de cocos
- 2 linguri cacao
- putina sare roz de Himalaya
Instructions
- Am pus in robot curmalele, nuca, semintele de floarea soarelui, untul de cacao, cacao, sare si am procesat pana cand s-a transformat totul intr-o pasta.
- Daca robotul este mai putin performant, este de preferat sa puneti ingredientele pe rand.
- Din compozitia obtinuta am modelat “mingiute”; o parte le-am presarat cu cacao, iar cealalta am dat-o prin nuca macinata.
- Le-am lasat la frigider 1 ora.
- Le pastram in frigider.
Daca vreti sa mai incercati un desert la fel de simplu, cu pupla ramasa de la laptele de migdale, va las aici o reteta 🙂
Enjoy!
Te inteleg perfect la partea cu pozele.. la noi se intampla la fel!
Cat de apetisante sunt!
🙂
Ooo, da! Stiu cum e 🙂 Am si eu cateva retete de genul asta pe blog si greu mi-a fost sa pozez rezultatul final.Nu am incercat combinatia asta, cu samburi de floarea soarelui.Cred ca ies foarte bune si in varianta asta 🙂
Da, Claudia prea bune 🙂
🙂 arata bine…normal ca dispar repede…
Prea repede 🙂
Multumesc.
Pfuaaa!… Vrei să jucăm șah cu astfel de piese? Dacă-ți iau pionul, ți-l mănânc, da? 😀
Camera ta idealizează trufele sau așa sunt ele? 🙂
Poza arata realitatea insa gustul bate poza 🙂
Bine, vreau să-ți iau toate piesele în timp record, să le simt gustul care bate poza. 🙂 Voi juca un început de meci Gari Gasparov, cu nebunul la G8 și pionul la D4. Nu c-aș mai ști pe unde-s pozițiile astea pe tabla de șah. :))
Hai ca m-ai pierdut!
M-am pierdut și eu. Printre trufele tale. 🙂
E obligatoriu uleiul cocos sau untul de cacao ? Nu am in casa si e cam scump la mag. O zi exelenta!
Untul de cacao/uleiul de cocos are rolul de a lega si de a tine compozitia inchegata.
Spor in toate!
Buna Alina…te urmaresc de ceva vreme si sunt fascinata de retetele tale
Iti multumesc…esti incantatoare
Si eu iti multumesc pentru feedback 🙂 Ma bucur sa stiu ca pot ajuta cu o simpla reteta.
Zile frumoase!