
Pe cat de simpla, pe atat de buna. Va las sa o incercati si voi 😉
Supa crema de rosii cu busuioc
Author:
Ingredients
- 2 cepe medii tocate (120 gr)
- 3 ardei kapia mari, copti si tocati
- 4 crengute busuioc proaspat (sau dupa gust)
- sare neiodata dupa gust
- 1,300 gr rosii fara coaja, blenduite
Instructions
- Am copt ardeii, i-am presarat cu sare si i-am lasat sa stea 30 minute acoperiti, apoi i-am curatat de coaja, de cotor si de samburi.
- Intr-o cratita de ceramica, am pus ulei de masline, ceapa si am lasat 1-2 minute.
- Am adaugat ardeii copti, curatati si tocati, frunzele de busuioc tocate, sare si am lasat la foc mic sa fiarba 3-4 minute.
- Rosiile fara coaja, le-am blenduit si le-am adaugat in cratita peste ardei.
- Am lasat sa fiarba inca 10-12 minute.
- La final, am luat cratita de pe foc si am pasat totul cu blenderul vertical.
Leave a Reply