Atelier Dulciuri Raw Vegan

tort-raw-atelier

In Desert raw (hrana vie), Desert vegan (de post), Deserturi, Evenimente/Targuri, Retete fara gluten, Retete raw, Retete vegane (de post), Torturi/Tarte, UTILE by Alina StanLeave a Comment

Asa cum ti-am promis la atelierul din luna iune, voi organiza inca un atelier de dulciuri raw vegan in data de  27 august 2016 intre 10.00 si 13.30.

Pe parcursul atelierului:

  • voi pregati 2 torturi raw vegan,
  • vei afla tips & tricks pentru prepararea torturilor,
  • vom discuta despre ingrediente,
  • ne vom relaxa intr-un cadru restrans

Daca vrei sa participi, te astept Sambata, 27 august 2016 la ora 10.00 pe str. Martisor nr. 24, sector 4, Bucuresti.

Suma: 80 lei

Fondurile adunate la atelier vor ajunge la Asociatia Alex, Radu si autismul, o asociatie din Timisoara, orasul meu natal. Asociatia este infiintata de Georgiana Boian, mama celor 2 baieti, avand ca si scop sustinerea terapiilor pentru cei 2 baieti.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la atelierul de dulciuri raw, este sa-mi trimiti un mail pe: alina@aromedepoveste.ro pentru a-ti rezerva un loc.

La atelierul din iunie ne-am simtit foarte bine 🙂 Ai aici dovada! Cu banii adunati de la atelierul din luna iunie, am cumparat alimente care au ajuns la Asociatia Mana Cereasca, asociatie care ofera o masa calda copiilor defavorizati din sat Lada, Tatarasti, jud. Teleorman.

Nu uita: locurile sunt limitate!

Te astept cu drag, Alina

atelier-raw

Leave a Comment